Nizkosacharidová pizza
Najlepšia pizza bez múky aku si jedol a je vhodná aj do diéty.
Servings
Prep Time
2-3
porcie
20
minút
Cook Time
35
minút
Servings
Prep Time
2-3
porcie
20
minút
Cook Time
35
minút
Ingredients
Cesto:
1
ks
brokolica
250
g
mozzarela
3
ks
vajce
soľ
korenie
Obloha:
200
g
mozzarela
100
g
syr Niva
150
g
prosciutto
100
g
šunka
125
g
olivy
Paradajková omáčka:
120
g
pretlak paradajkový
cesnak
bazalka
Instructions
Uvarenú brokolicu dobre vymačkáme, scedíme všetku vodu a zmiešame s vajíčkami, syrom, soľou, korením.
Vypracované cesto roztiahneme do formy a dáme zapiecť.
Pečieme na 200 stupňoch do zlatista.
Paradajkovú omáčko si pripravíme z paradajkového pretlaku, cesnaku, bazalky. Všetko chvíľku prevaríme.
Na upečené cesto vrstvíme, paradajkovú omáčku a syr.
Pridáme šunku, syr, olivy, a všetky ingrédiencie, podľa naších preferencií.
Dáme piecť na 180 stupňov, kým sa syr nerozpustí.
A nakoniec už len ochutnávka. Nezabudni recept lajknúť, prihlás sa na odber a podeľ sa s priateľmi. Dobrú chuť.
Newsletter- Novinky mailom
I agree to have my personal information transfered to MailChimp (
more information
)
Ak chcesš dostávať novinky, články, tipy na chudnutie a naberanie, prihlás sa na odber.
Tvoja emailová adresa nebude použitá na iné učely, ako hore spomenuté. Neznášame Spam.